Кошница 0

Общи условия

Добре дошли в нашия онлайн магазин. Използването на този уеб сайт означава, че вие приемате условията за ползване и сте съгласни с тях. МОДО България ЕООД си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта.

1.Как да направя поръчка

За да пазарувате от нашия магазин не е необходима задължителна регистрация. Поръчките се изпращат в срок до 2 работни дни чрез куриерска фирма Speedy. Доставката е за сметка на купувача.

2. Право на отказ и връщане на стоката

Като клиент, който ценим, и според условията на чл. 55 от ЗЗП, Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на доставката, в случай, че стоката не е използвана, цялостта на опаковката й не е нарушена, със всички прилежащи към нея етикети и е във вида, в който е получена. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. При връщането на стоките Вие ще получите парите си обратно, след като върнатите стоки бъдат получени. Молим да имате предвид, че транспортните разходи по доставката и връщането на стоката се поемат от Вас.

3. Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица

Препратките към други сайтове са единствено и само за ваше удобство. Фирмата ни не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за тях и тяхното съдържание.

4. Ценова политика

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. Фирмата ни има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на покупката.

5. Търговски марки

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти, използвани в този сайт са търговски марки и са защитени от авторското право, като са притежание на собствениците си.

6. Плащания

Заплащането на поръчаните продукти се извършва с наложен платеж.

7. Каква информация събираме и как я използваме?

Ние събираме доброволно предоставената от Вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката Ви и да Ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения или при абониране за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции. Използвайки нашия онлайн магазин, Вие се съгласявате информацията за Вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме Вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи.

 

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Право на отказ

Според условията на чл. 55 от ЗЗП вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на доставката, в случай, че стоката не е използвана, цялостта на опаковката й не е нарушена, със всички прилежащи към нея етикети и е във вида, в който е получена.

Всеки потребител има право на отказ от закупената стока и съгласно Закона за защита на потребителите, чл. 50 от ЗЗП може да я върне в 14 дневен срок от датата на сключване на договора.

Разходите за куриерки услуги по връщането са за сметка на клиента.

За да се възползвате от това ваше право е нужно преди изтичането на 14 дневния срок да попълните и изпратите приложеният тук формуляр на:

  • на електронна поща: office@classica.bg или
  • на адрес: Спийди, офис бул. „Патриарх Евтимий“ 19А, 1142 София за МОДО България ЕООД

На връщане подлежи цялата доставка или част от нея. Не е необходимо да обявявате причината за връщането! С цел подобряване на качеството на услугата, ние Ви молим да ни съобщите основанието, поради което сте решили да върнете закупената стока.

Връщането на сумата става в срок от 14 дни от получаването на стоката в наш склад. За приемането на стоката ще Ви уведомим по e-mail. Парите се възстановяват на посочената от Вас във формуляра банкова сметка.

При попълнен формуляр ние взимаме предвид две изключения, за които не се прилага правото на отказ:

  • когато доставката касае стоки, изпълнени по спецификация на клиента. Това включва всички доставки на продукти, които извършваме съгласно индивидуални заявки на наши клиенти и
  • когато клиентът е юридическо лице, т.е. не е потребител по смисъла на §13, ал.1 от преходните и заключителни разпоредби на Закона за защита на потребителя.

Рекламации

При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба потребителят има право да предяви рекламация (да упражни правото си на гаранция) в срок от 2 години при предоставяне на покупен документ.

След като заявката за рекламация бъде обработена от МОДО България ЕООД и се провери дали действително гаранцията покрива тази стока, тя ще бъде поправена, заменена или ще подлежи на възстановяване на заплатената сума, съгласно настоящите условия.

МОДО България ЕООД запазва правото си да не удовлетвори рекламации, за които след обработката им е установено, че не попадат в обхвата на законовата гаранция. Съответните ще бъдат върнати на клиента.

Деактивиране на Google Analytics проследяване / Disallow Google Analytics to track me